Buchwaldsgade 61D, st. TV, 5000 Odense C

Det er med stor glæde, at Angelo-Dose Bolig nu kan præsentere denne charmerende ejerlejlighed.

Dejlig delvist renoveret toværelses lejlighed, med eftertragtet central beliggenhed.

Buchwaldsgade er beliggende i det charmerende Skibhuskvarter, der med sine mange hyggelige restauranter, caféer og butikker i dén grad har alt, hvad du skal bruge. Du vil have kort gåafstand til Odense Havn med det skønne Havnebad, Storms Pakhus (Odense Streetfood), Odense Banegård samt Odense City.

Derudover vil du have cykelafstand til Syddansk Universitet samt øvrige uddannelsessteder.

Buchwaldsgade 61D ligger i en velfungerende ejerforening hvor der er fælles vaskekælder, cykelparkering, hobbyrum og p-plads, der hører også et kælderrum på ca. 2-3 m2. til lejligheden.

Selve lejligheden er trukket godt tilbage fra vejen.

Her får man en super fin lejlighed, med stue, gode værelser, flot nyere køkken og badeværelse med brus. 

Lyder lejligheden som noget for dig, så skal du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag på tlf.: 73 707 303

Nørrevoldgade 32, 5800 Nyborg

Mulighed for endnu en beboelseslejlighed i stueetage med udgang til Nørrevoldgade. 

Køb ejendommen med 2 eksisterende beboelseslejligheder og mulighed for endnu en på 70-80m2, så ejendommen rummer 4 lejemål – 3 beboelse og 1 erhvervslejemål på 85 m2.

Attraktiv erhvervsejendom i Nyborg midtby, udbydes til salg til meget fornuftig pris og rentabilitet.

Der er tale om en ejendom bestående af 2 beboelseslejligheder, der er udlejet til stabile lejere, samt erhvervslokale i stueetagen, der tillige er udlejet til stabile lejere.

Lejlighed på 2 sal er renoveret i 2020, hvor lejlighed på 1. sal er nyetableret (ændret fra erhverv til bolig). 

166 m2 erhverv og 104 m2 bolig.

Der foreligger en forhåndsgodkendelse fra kommunen på facadeændring, således man kan lave en lejlighed i stueetagen på 70-80 m2 med udgang til Nørrevoldgade og bibeholde et mindre erhvervs lokale. 

Der er mulighed for at erhverve beboelseslejlighederne alene.

Pårupvej 15, 5540 Ullerslev

Lige ved Ullerslev, ligger den lille landsby Skellerup, hvor man har et godt landbymiljø. Samtidig kun med godt 3 kilometer til skole og fritidsaktiviteter i Ullerslev af sikker stisystem.

Her har i mulighed for at sætte jeres eget præg.

Beboelsesarealet er på 102 kvadratmeter plus 36 kvadratmeter stor garage, som i dag fungere som butikslokale med egen indgang. Nyanlagt indkørsel (2021)

Boligen indeholder, entré, værelse med indbygningsskab, badeværelse med brus, stort køkken/alrum med brændeovn. Fra stuen er der udgang til udestue (2016) og have. Fra entréen er der endvidere adgang til bryggers, butik/garage og værksted.

Fra jeres kommende bopæl kan i på omtrent 5 minutter tilbagelægge distancen til Ullerslev. Der finder I alt, hvad I måtte have brug for, når det kommer til hverdagens fornødenheder såsom skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder. Beliggenheden kendetegnes ligeledes af flotte naturarealer og en dejlig udsigt til det åbne marklandskab. For pendleren er det endelig værd at bemærke, at motorvejen tværs over Fyn er let tilgængelig.

Tilhørende 1500 kvadratmeter stor have, hvor børnene trygt kan lege uforstyrret. Beplantningen er pæn og passer godt til stedet. Der er masser af muligheder for at blive selvforsynende med frugt og grønt.

Book en fremvisning allerede i dag – Tlf.: 73 707 303