Strandalleen 58

Når man ankommer til Strandalleen 58, ser man straks, at denne villa er noget helt særligt. Der er noget storslåethed over udtrykket med metalportlågen og de hvidmurede søjler, der danner indgangspartiet til selve indkørslen.

Fra indkørselen er der adgang til to storslået garager, hvor den ene indeholder plads vask, så man kan rense havets fangst i ro og mag. Bag den ene garage, er der en udendørsbruser med varmt vand, der er placeret ugeneret, så man efter sin dukkert i Storebælt, kan få skyllet både saltvand og sandet af fødderne.

Når døren åbner sig, ser man det straks: Der er skabt et langstrakt lysende vue i hele villaens længde ud til havet. Det er et majestætisk vue, ganske enkelt.

Fra gangen ser man den indvendige trappe i massiv carera marmor svæver let, som en ”stairway to heaven” ikke blot op til første salen, men også til en fantastisk tagterrasse, der løfter en op over Storebælt.

Til grunden medfølger en privat strand, som man kan indtage, når man er gået via de to låger og ned ad en trætrappe.
Så bemærker man det smukke lysindfald fra rytterlyset , de spændende vinkler og eksklusive materiale valg.

Den svævende trappe er i carrera marmor ligesom det badeværelse, som soveværelset har eksklusiv adgang til.
Snart viser det sig også, at der er nogle glødende kastanjefarvede, massive jatobaplanker i stuen, værelser og på første salen. Det smukke, åbne køkken er ud over den bløde travertin glød holdt i smuk kirsebær.

Den entydige kontrast, sort, er også udnyttet i flere materialer: I adskillige skabe er der højglanslakerede låger og på badeværelserne er marmoren suppleret af africa nero granit. I badeværelset, der er knytter sig til soveværelset, er den betagende ovale brucheniche således helt skinnende sorte, smalle og aflange granitfliser.

Detaljerne, omhuen og de mange betagende finesser står Arkitektgruppen Hornbæk for.

Stueplanen er forsynet med flere forskudte niveauer, så man stiger op og ned ad små travertintrapper for at bevæge sig fra den ene åbne stue til den næste. En dobbeltpejs indgår i de forskudte forløb.

Første sal, der strækker sig over en mindre del af grundarealet, er placeret midt i bygningen, og ud over at sætte den besøgende i forbindelse med himlen og elementerne via tagterrassen fungerer den også som en stor balkon, hvor man ned over hvide mure kan kigge ud over de forskellige åbne og forskudte rum nedenunder. Naturligvis kan man også se ud over vandet herfra.

Den palæligende villa er registeret som fritidshus og derfor uden bopælspligt. Den ligger umiddelbart i nærheden af golfbane, marina, dejlig skov og Nyborg by og med let adgang til motorvejen.

For bestilling af fremvisning kontakt os på: info@angelo-dose.dk eller 73 707 303

Økonomi

Pris: 10.995.000 kr.

Udbetaling: 550.000 kr.

Brutto: 48.257 kr.

Netto: 40.859 kr.

Ejerudgift pr. måned: 6.122 kr.


Fakta

Boligareal: 224 m2

Grundareal: 1.102m2

Garage: 56 m2

Værelser: 3

Byggeår: 2005

Ejendomstype: Fritidshus

Sagsnummer: 002-5800