Kirstinesvej 2, 7080 Børkop

Strandlysthuse 52, 5330 Munkebo

På Strandlysthuse 52 får du 46 m2 i 1 plan, der står klar til renovering/ombygning på en 148 m2 stor grund, hvor lige præcis Jeres drømme kan gå i opfyldelse!

Grunden har grundlaget for et fritidshus lige efter dine egne tanker med en bebyggelsesprocent på 25%, hvorfra der kan nydes udsigt udover fællesarealer og ud til Fjorden, som du ugeneret kigger til. Ejendommen ligger i det idylliske Munkebo, med fantastisk udsigt udover Kerteminde Fjord, hvor lune sommeraftener nydes i natur, fred og ro.

Så drømmer du om, at bygge selv og nyde udsigten udover Kerteminde Fjord.

Kontakt os allerede i dag på 73 707 303 og hør nærmere.

Sommerhuset er i øvrigt beliggende på andelsgrund med tilhørende andelsbevis og hvor man ved overtagelse indgår som medlem af den velfungerende forening.

Engparken 11, 5871 Frørup

Lækkert kvalitets sommerhus på 115 m2, bygget i oktober 2019 af Huscompagniet. Dertil er der anlagt en stor træterrasse, med mulighed for loungeområde, udekøkken og meget mere.

Terrassen er på mere end 120 m2 og bygget i hårdt træ og proppet så ingen skruehuller ses. Terrassen breder sig fra syd til vest, så det er muligt at nyde solen hele dagen.

Huset indeholder foruden entre med vaskesøjle, 4 værelser samt en alkove med to sovepladser, stort køkkenalrum, dertil stort badeværelse med karbad og dobbeltvask. Husets køkken er fra Schmidt, der har leveret et flot og stilrent køkken med mange lækre detaljer. Der står skur på matriklen, dette er ikke godkendt, men er uden værdi. 

Hele huset er med gulvvarme, der varmes op via luft/vand varmepumpe, hvorfor der er et meget fornuftigt varme- og elforbrug. Der er indlagt fibernet, til hurtigt og stabilt internet.

Huset er beliggende i et roligt sommerhusområde, med kun  ca. 500 meter til vandet og badebro.Her er et sommerhus, hvor det muligt for hele familien, at holde ferie sammen i en afslappet atmosfære.

Et hus der skal ses – Kontakt os allerede i dag og få en fremvisning 73 707 303

Strandalleen 58, 5800 Nyborg

Denne liebhaverejendom i Nyborg, er en sjælden perle, der kombinere alt fra en lækker og moderne bolig med en helt unik beliggenhed med hav og sandstrand lige uden for døren.

Villaen er lys og indbydende med åbne og lyse rum og valget af materialer og linjer er nøje gennemtænkt.

Når man ankommer til Strandalleén 58, ser man straks, at denne villa er noget helt særligt. Der er noget storslåethed over udtrykket med metalportlågen og de hvidmurede søjler, der danner indgangspartiet til selve indkørslen.

Når døren åbner sig, ser man det straks: Der er skabt et langstrakt lysende vue i hele villaens længde ud til havet. Det er et majestætisk vue, ganske enkelt.

Fra gangen ser man den Indvendig trappe i massiv carera marmor svæver let, som en ”stairway to heaven” ikke blot op til første salen, men også til en fantastisk tagterrasse, der løfter en op over Storebælt.

Den palælignede villa er registeret som fritidshus og derfor uden bopælspligt. Den ligger umiddelbart i nærheden af golfbane, marina, dejlig skov og Nyborg by og med let adgang til motorvejen.

Fra indkørslen er der adgang til to storslået garager, hvor den ene indeholder plads vask, så man kan rense havets fangst i ro og mag. Bag den ene garage, er der en udendørsbruser med varmt vand, der er placeret ugeneret, så man efter sin dukkert i Storebælt, kan få skyllet både saltvand og sandet af fødderne.

Til grunden medfølger en privat strand, som man kan indtage, når man er gået via de to låger og ned ad en trætrappe.

Så bemærker man det smukke lysindfald fra rytterlyset , de spændende vinkler og eksklusive materiale valg.

Den svævende trappe er i carrera marmor ligesom det badeværelse, som soveværelset har eksklusiv adgang til.

Snart viser det sig også, at der er nogle glødende kastanjefarvede, massive jatobaplanker i stuen, værelser og på første salen. Det smukke, åbne køkken er ud over den bløde travertin glød holdt i smuk kirsebær.

Den entydige kontrast, sort, er også udnyttet i flere materialer: I adskillige skabe er der højglanslakerede låger og på badeværelserne er marmoren suppleret af africa nero granit. I badeværelset, der er knytter sig til soveværelset, er den betagende ovale brucheniche således helt skinnende sorte, smalle og aflange granitfliser.

Detaljerne, omhuen og de mange betagende finesser står Arkitektgruppen Hornbæk for.

Stue planen er forsynet med flere forskudte niveauer, så man stiger op og ned ad små travertintrapper for at bevæge sig fra den ene åbne stue til den næste. En dobbeltpejs indgår i de forskudte forløb.

Første sal, der strækker sig over en mindre del af grundarealet, er placeret midt i bygningen, og ud over at sætte den besøgende i forbindelse med himlen og elementerne via tagterrassen fungerer den også som en stor balkon, hvor man ned over hvide mure kan kigge ud over de forskellige åbne og forskudte rum nedenunder. Naturligvis kan man også se ud over vandet herfra.

Glæd Jer til at opleve denne skønne perle – Book Jeres fremvisning allerede i dag.

Mulighed for at konvertere ejendommens status til helårs bolig.