Kogsbøllevej 61, 5800 Nyborg

Ejendommen sælges til nedrivning, hvilket prisen tillige afspejler.

Sulkendrupvej 12, 5800 Nyborg

Ådalen 18, 5863 Ferritslev Fyn

Dejlig ejendom, hvor sælger færdiggøre projekterne jf. projektbeskrivelse.

Fasanvej 6, 5800 Nyborg

Her får du muligheder for at præge denne store ejendom på hele 166m2 og en rigtig stor grund på 1483 m2.

Grunden er nem at holde og der er mulighed for at udstykke noget af grunden.. 

Der er masser af plads på grunden til børnenes aktiviteter, såsom trampolin, fodboldbane, legehus osv.

Der er 4 gode værelser og en rigtig stor stue samt pejsestue, som er tilbygget.

Ejendommen har mange gode muligheder og et rigtigt stort potientiale, hvorfor man virkelig kan sætte sit eget præg på denne ejendom og derved få et dejligt hus til billige penge. 

Der er mulighed for få tilkoblet fjernvarme.

En ejendom som skal ses.

Pårupvej 15, 5540 Ullerslev

Lige ved Ullerslev, ligger den lille landsby Skellerup, hvor man har et godt landbymiljø. Samtidig kun med godt 3 kilometer til skole og fritidsaktiviteter i Ullerslev af sikker stisystem.

Her har i mulighed for at sætte jeres eget præg.

Beboelsesarealet er på 102 kvadratmeter plus 36 kvadratmeter stor garage, som i dag fungere som butikslokale med egen indgang. Nyanlagt indkørsel (2021)

Boligen indeholder, entré, værelse med indbygningsskab, badeværelse med brus, stort køkken/alrum med brændeovn. Fra stuen er der udgang til udestue (2016) og have. Fra entréen er der endvidere adgang til bryggers, butik/garage og værksted.

Fra jeres kommende bopæl kan i på omtrent 5 minutter tilbagelægge distancen til Ullerslev. Der finder I alt, hvad I måtte have brug for, når det kommer til hverdagens fornødenheder såsom skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder. Beliggenheden kendetegnes ligeledes af flotte naturarealer og en dejlig udsigt til det åbne marklandskab. For pendleren er det endelig værd at bemærke, at motorvejen tværs over Fyn er let tilgængelig.

Tilhørende 1500 kvadratmeter stor have, hvor børnene trygt kan lege uforstyrret. Beplantningen er pæn og passer godt til stedet. Der er masser af muligheder for at blive selvforsynende med frugt og grønt.

Book en fremvisning allerede i dag – Tlf.: 73 707 303